top of page

Fototräff med NIF


Fototräff i Naturens Teater, Rånnesta, norra Tysslingen. Det blev 12st som kom, en glad grupp med både killar och tjejer. Jan Korslid höll i kvällens program, vi presenterade oss samtidigt som vi visade varsin bild på projektorn. Det var kul att se några nya ansikten.

Under fikat så skickades det runt bilder i A4 format, som dom olika fotograferna hade valt ut ur sina samlingar. Själv valde jag en barrsnabblöpare som jag hade fotograferat vid Vibysjön, samt två bilder av en silversmygare fotograferad nere vid Brevens bruk.

Fotograferna berättade lite om sina olika sätt att fotografera, vilka kameror, optik och programvaror dom använder för att fota insekter.

Vi diskuterade även vad framtida träffar skulle innehålla och kom fram till följande: Anordna fotoutflykter, Munkhyttan, fjärilsträdgården i Karlskoga, skapa lokalkännedom, var vi kan hitta insekter. Inomhusträffar, under hösten/vintern, visa fotoböcker, bilder, kontaktnät.

När nästan alla hade gått hem så pratade vi med Lasse, föreståndaren från Naturens Teater. Vi fick se en stor samling av nattfjärilar, vilket var väldigt intressant.

Passar även på att tacka Naturens Teater för lånet av lokalen och dom goda mackorna till kaffet.

På återseende

Ordförande Pierre Blanksvärd

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page